Nieuwsbrief

Nieuw product

Algemene voorwaardenZoo-Leuk hanteert de volgende algemene voorwaarden


Overeenkomst
Als er door de koper (hierna te noemen: klant) opdracht gegeven wordt aan de verkoper (hierna te noemen Zoo-Leuk) om een of meerdere artikelen te leveren, dan is er sprake van een overeenkomst die wettelijk bindend is (koop op afstand).

Levering
Zoo-Leuk draagt zorg voor een goede levering van de bestelde artikelen. Zoo-Leuk behoudt zich het recht voor de koopovereenkomst te ontbinden als de klant zich niet aan de voorwaarden houdt. De gestelde levertermijn is een indicatie, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Verzending
Artikelen worden verzonden via TPG-post als de betaling ontvangen is. Er wordt een bevestiging van verzending verzonden per mail aan de klant. Zoo-leuk is niet aansprakelijk voor verlies of beschadiging door TPG-post. De mogelijkheid wordt geboden de zending af te halen als de klant in Alphen aan den Rijn of omgeving woont. Dit is te vermelden bij "Opmerking". De regeling van vooruitbetaling geldt hierbij nog steeds en de bestelling wordt pas uitgeleverd als de betaling binnen is.

Prijzen
Prijzen op de site van Zoo-Leuk zijn vaste prijzen. Hierover kan niet onderhandeld worden. De prijzen worden vermeld in Euro en zijn exclusief verzend- en handelingskosten.

Betaling
Betaling van het verschuldigde bedrag incl. verzend- en handelingskosten dient te geschieden per vooruitbetaling binnen 7 dagen. Artikelen worden gedurende deze periode voor de klant gereserveerd. Na 7 dagen neemt Zoo-Leuk per mail contact op met de klant met het verzoek aan te geven of betaling onderweg is. Als de betaling binnen is worden de artikelen zo snel mogelijk verzonden. Er wordt hiervan een bevestiging verstuurd per mail.

Garantie
Zoo-Leuk garandeert dat de bestelling in goede staat verzonden wordt en dat aan de verzending van de artikelen veel zorg is besteed.

Privacy
Zoo-Leuk zal de persoonsgegevens vertrouwelijk behandelen en niet beschikbaar stellen aan derden. Persoonsgegevens worden door Zoo-Leuk alleen gebruikt voor het uitvoeren van de bestelling.

Klachtenafhandeling
Zoo-Leuk streeft naar tevreden klanten. Mocht er onverhoopt een klacht zijn dan wordt Zoo-Leuk daar graag van op de hoogte gebracht. Er kan dan met de klant naar een oplossing gezocht worden.

Contactgegevens
Zoo-Leuk
Lokhorst 81
2402 PR Alphen aan den Rijn
06-39792903
Rek.nummer NL51RABO031630240 t.n.v.. E. Noorlander
email: zooleuk@gmail.com
KvK 60244925, BTW nummer NL112564306B01

Juni 2014